Työn murrosta pohditaan FinnSight 2017 -ennakointifoorumissa 19.9.

Finnsight-2017-banneri1

Työn murros on suuri haaste, mutta se tarjoaa myös valtavia mahdollisuuksia jos siihen tartutaan ennakoivalla otteella. Kansallinen FinnSight 2017 -ennakointifoorumi kokoaakin eri alojen asiantuntijat tiistaina 19.9. Helsingin Paasitoriniin pohtimaan keinoja, joilla Suomi ja suomalainen työ menestyvät myös tulevaisuudessa.

Bengt HolmströmFoorumin avaa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko ja keynote-puheenvuorosta vastaa MIT:n professori, taloustieteen Nobel-voittaja Bengt Holmström. Ratkaisuja on pohtimassa joukko eturivin joukko tulevaisuuden työn, toimeentulon ja liiketoiminnan asiantuntijoita ja päättäjiä. Mukana keskustelemassa ovat myös Sitran ennakointi- ja strategiajohtaja Paula Laine, Kelan yhteiskuntasuhteiden johtaja Olli Kangas, Etlan ja Aalto-yliopiston professori Timo Seppälä, Sanoman hallituksen puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen sekä valtioneuvoston kanslian valtiosihteeri Paula Lehtomäki.

Lisätietoa puhujista ja ohjelmasta löytyy tapahtuman kotisivuilta.

 

FinnSight on osa hallituksen tulevaisuusselonteon toisen osan valmistelua ja sitä tukevaa Suomalainen työ murroksen jälkeen -hanketta.

Tapahtuma järjestetään 19. syyskuuta Paasitornissa klo. 11.00–16.00. Osaa tapahtumasta on mahdollista seurata myös verkossa.

Foorumin järjestäjinä toimivat yhteistyössä Suomen Akatemia, Opetushallitus, opetus- ja kulttuuriministeriö, Sitra, Tekes, työ- ja elinkeinoministeriö ja valtioneuvoston kanslia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This