Finnsight-2017-banneri3

 

SAVE THE DATE

Mistä on huomisen työ on tehty? Mistä työn ja ihmisen arvo tulevaisuudessa rakentuu? Mitä on työ tulevaisuuden Suomessa ja millaisessa yhteiskunnassa sitä tehdään? Mistä sinun mielestäsi huomisen työ on tehty? Laita päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan keskustelemaan!

Työn murros on kenties Suomen suurin haaste, eikä siihen ole olemassa yhtä selkeää ratkaisua. FinnSight -foorumi tukee hallituksen tulevaisuusselontekoa ja auttaa ravistelemaan irti nykyhetkestä ja rakentamaan ratkaisuja ja päätöksiä, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Mukana keskustelemassa upea joukko tulevaisuuden työn, toimeentulon ja liiketoiminnan asiantuntijoita ja päättäjiä. Pääpuheenvuoron pitää taloustieteen Nobel-palkinnon voittanut MIT:n professori Bengt Holmström.

Kutsu ilmoittautumislinkkeineen ja päivän tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa 2017. Osa tilaisuudesta tulee myös verkkolähetyksenä. Tilaisuus järjestetään Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki) klo 11-16.30.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Suomen Akatemia, Opetushallitus, opetus- ja kulttuuriministeriö, Sitra, Tekes, työ- ja elinkeinoministeriö sekä valtioneuvoston kanslia.

Lisätietoja: Jenni Lahtinen, jenni.lahtinen@vnk.fi, +358 50 303 2743

Share This