Kesäiset terveiset ja tietoa ennakointiverkoston syksyn ohjelmasta

wheat-1117267_1920

Kiitokset kaikille monipuolisesta ja tapahtumarikkaasta keväästä! Tapahtumien esitykset ja kevään ennakointiluentojen tallenteet ovat katsottavissa oheisesta linkistä.

Ennen kesälaitumille siirtymistä vielä hieman ennakkotietoa syksyn ohjelmasta:

Heinäkuussa (14.-15.7.) olemme mukana Suomi Areenalla TEM:n ”pop-up työkkärissä”, jossa voitte tulla keskustelemaan työn murroksesta ja suomalaisen työn tulevaisuudesta.

Foresight Friday -tapahtumat jatkuvat syksyllä tuttuun tapaan. Tapahtumia on tulossa mm. korkeakoulujen visiotyöstä, tulevaisuusselonteosta ja globaalin toimintaympäristön muutoksista eri puolilla maailmaa Euroopasta Amerikkaan ja Afrikkaan. Tiedotamme näistä tarkemmin aikataulujen varmistuessa ja pyrimme varmistamaan myös etäosallistumisen.

FinnSight ennakointifoorumi ”Tulevaisuuden osaava ja sivistynyt Suomi” järjestetään 13.9. ja kutsut lähtevät liikkeelle elokuun alussa.

Tiedotamme tapahtumista KEV:n Yammer-ryhmässä ja Foresight.fi sivustolla, jonka päivitys on parhaillaan työn alla. Voitte myös itse lisätä tapahtumia KEV:n aikajanalle.

Alamme aktivoida myös somekanavia kansallisen ennakoinnin ja tulevaisuusselonteon asioista, tervetuloa seuraamaan ja keskustelemaan: https://twitter.com/ennakointi ja https://www.facebook.com/tulevaisuusselonteko

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Ystävällisin terveisin,

VNK:n ja Sitran KEV-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This