Foresight Friday 28.8.2015 – Tulevaisuuden työ ja työn murros

Tervetuloa mukaan syksyn ensimmäiseen Foresight Friday -tapahtumaan!

Kansallisen ennakointiverkoston seuraava Foresight Friday järjestetään perjantaiaamuna 28.8. klo 08:30 – 11:30 @ Salomonkatu 17 B, 12. krs, Kampin Autotalo, Helsinki 00100 (win-win-winland)

Tilaisuuden aiheena on tulevaisuuden työ ja työn murros ja se rakentuu Open Space –muodossa toteutettavan työpajan ympärille. Menetelmä on avoin ja elävä ja se tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia ja tuottaa uusia näkemyksiä kohtuullisen avoimeksi jätetystä aiheesta. Ennen varsinaisen työskentelyn alkamista tulevaisuudentyön tekijä ja asiantuntija Kirsi Juva, Como Helsingistä pitää lyhyen johdatuksen aiheeseen.

Tilaisuudessa syntyneistä ajatuksista tullaan muodostamaan näkemyspaperi syyskuun ennakointifoorumin tausta-aineistoihin. Prosessi tukee verkoston työtapojen kehittämistä ja osoitamme miten pystymme verkostossa tuottamaan ennakointiainesta yhteisesti ja päätöksenteon tueksi.

Paikalle voi saapua verkostoitumaan aamukahvin äärelle klo 8:30 alkaen. Ohjelma alkaa klo 9:00. Tilaisuuden fasilitoi yhdessä Elina Kiiski Kataja, Sitra ja Kirsi Juva, Como Helsinki

Pyydämme teitä ilmoittautumaan oheisen linkin kautta viimeistään keskiviikkona 26.8. klo 13:00. Työpajaan mahtuu 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautumislinkki: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1330125&chk=9KPK3YGQ

Eväitä ajatteluun: Foresight Friday 12.6. Future Dynamics of Work & Technology Alternatives to 2050. Jerome Glenn, Director, Millennium Project, United States

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share This